OAK
OAK National Repository
Search
Types
Titles
Authors
Keyword
Issue Date
Community
HSU Repository
Browsing by Keyword : 항산화능
All
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
전체
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
All
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Etal:
All
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
1
Thesis
연근추출물을 첨가한 약과의 품질 특성
김정민
2017
2
Thesis
프리카(Freekeh)분말을 첨가한 식빵의 품질 특성과 항산화능
우숙이
2019
3
Thesis
항산화능이 강화된 녹차 쉬폰케이크의 품질특성
고화원
2018
4
Thesis
호로파 가루를 첨가한 유기농 밀가루 식빵의 제빵 적성 및 항산화능 평가
염유진
2018
1
Anonymous
Login
Types
Titles
Authors
Keyword
Issue Date
Community
Guide